tirsdag 17. juni 2014

Giro giro i Italia

For intet mindre enn sju år siden drasset Hege og jeg med oss syklene våre til Italia, og bega oss ut på den eviglange nedoverbakken vi hadde fått for oss at det langstrakte landet hadde å by på fra nord til sør.

Turen var nøye planlagt, i så måte, og Hege skisserte turen som følger, i en tidlig planleggingsfase:



Selv om det dukket opp motbakker, og italienerne ikke alltid var like spennende, hadde vi en fabelaktig tur fra Piemonte i nord til Sicilia i sør. En tur vi sent vil glemme, sa vi da. Og ganske riktig, vi har den fortsatt friskt i minne.



Vi har lenge lurt på hvordan vi skal angripe alt vi har ugjort, hva gjelder sykling i Italia, og har nå lagt en ganske enkel plan om å bare starte et sted. Stedet er Pisa, byen med det famøse tårnet som holder på å velte. Med det som utgangspunkt, har vi alle intensjoner om å ta revansj på Toscana som sist bød på regn og magesjau. Denne gangen er Kristin også med på laget, så alt ligger til rette for at vi skal lykkes!



Vi har ikke planlagt turen i særlig detalj, men vi har vært så framsynte at vi har kjøpt returbillett. Den går fra Sardinia, så kort fortalt har vi i alt to og ei halv uke på å virre rundt i hjertet av vinens hovedstad samt sørge for at gildet avsluttes på Middelhavsøya kjent for sine bratte fjell og pristine strender.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar