tirsdag 4. mars 2014

Matbloggingens bivirkninger

Jeg trodde ærlig talt at det å skrive om mat, og i tillegg kline til med ei oppskrift skulle gjøre susen for bloggens lesertall. Er i alle fall det ryktene sier. Men den der vaffelgreia har slått alle rekorder i dårlig oppslutning. Egentlig helt greit det, er ikke matblogg jeg hadde tenkt å slå meg på uansett.

Hvis dette er betalinga for å legge matoppskrifter på nett, fortsetter jeg med det!

Og, som alltid, er ingenting er så gærent at det ikke er godt for noe. Min gode venn Daniel så at jeg hadde skrevet om vafler og trodde det hadde tørna for meg. Det tok ikke lange stunden før jeg ble hentet ut av huset og tatt med ut på årets første sykkeltur rundt Byneset.  Helt greit det også!

3 kommentarer:

  1. Må si at jeg har planer om å lage vafflene en dag. Vi har en "glutard" i kollektivet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du får rapportere om suksessfaktoren;)

      Slett
  2. Bare et lite tips; rugmel er ikke glutenfritt. Og heller ikke havregryn (selv om det stort sett er så og si glutenfritt) ;) (http://www.ncf.no/viewfile.aspx?id=1685)

    SvarSlett