torsdag 4. september 2014

Sensommerbryllup i havgapet

Den eventyrlige brudeferden på Hitra

Sist helg var jeg så heldig å få ta del i det vakreste bryllupet man kan tenke seg. Det er litt skummelt å bruke et ord som vakkert. Det kan fort mistolkes slik at man raskt trekker slutningen om at det da ikke var så veldig morsomt og kanskje i overkant stivt. Men det var ikke tilfellet. Ikke på noen måte. Det var fest tre dager til ende med gode venner fra langt tilbake, og stemningen var avslappet, dog i taket, som den alltid er sammen med Erlend og Karen.

Helgen ble innledet med havets festbord fredags kveld.
Foto: Inger Johanne Alfsen Lervik

Et pyntet brudefølge på vei til vielsen speiler seg i glansen av den selvutnevnte NRK-kjendisen av en visevert.

De hadde valgt noe så høyrisikabelt som utebryllup på Hitra tett opp under september. Alle som har vært i Norge flere dager i strekk vet at utearrangementer i det store og hele er best egnet for den som eier et oljehyre og villig bruker det, og at oddsene for et vellykket utearrangement ikke er optimale om deltakerne, eller gjestene om du vil, har tenkt å pynte seg etter alle kunstens regler. Lurte lenge på om de hadde glemt alt etter at de flyttet til Korea.
Men heldigvis står lykken den kjekke bi, så denne helga kom sommeren tilbake til øya vest for Trondheimsleia med ualminnelig styrke. Vind og skyer glimret med sitt fravær og kvikksølvet presset seg godt over 20-streken. På pakkelista mi sto det både støvler, ull og goretex, men det jeg fikk bruk for, for første gang på to måneder, var sommerkjolene!
Skulle ønske jeg husker hva presten sa!

Bryllupsfesten fikk en grand opening med sabling av champagne, og jeg valgte så å la kamerat ligge, så jeg beklager å snyte dere for festbildene.


Sabla gode bobler

Forfriskninger på brygga

Helgen ble avsluttet med lek i skjærgården helt etter min smak dagen derpå. Foto: Inger Johanne Alfsen Lervik

Tusen takk for en uforglemmelig helg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar